TV2

Broom

Vi skaper innhold


Totalleverandør

Go Electra er i dag leverandør av innhold til noen av Norges ledende merkevarer, reklamebyråer, TV-kanaler og næringslivsaktører.

Samlet fagmiljø

Vi har samlet fagområder for konseptutvikling, produksjon av innhold og post-produksjon under samme tak. Dette gir et unikt kreativt eierskap fra start til mål, og gir våre kunder oversiktlige og kostnadseffektive prosesser.

Noen av våre kunder


Skoda

Sommerens villeste prøvetour

Konseptutvikling


The missing link

I dag er det like viktig å kommunisere med godt innhold i eide og fortjente flater som de kjøpte flatene. Vi opplever at aktører i dag vet godt hvem de er, hvem de skal nå og hva de ønsker å si – de har til og med kanalene klare for å nå sine målgrupper. Det er selve innholdet som er the missing link – innhold som er i stand til å skape den ønskede effekten i målgruppen. Det er dette vi er spesialister på å skape.

Vi utvikler idé og strategi tilpasset dine rammer og ambisjoner – og skaper filmer som er godt rustet til å nå sine mål.

Hafslund

AMS

Produksjon


Vi elsker å fortelle gode historier

Film er et sterkt medium fordi det har en egen evne til å trigge følelser i oss. Disse triggerne kan kontrolleres og programmeres, og det gir avsender en unik mulighet til å oppnå ønsket effekt i målgruppa

I Go Electra jobber vi tett med kunden for å løse oppgaven, treffe blinken og skape innhold som gir effekt.

Post-Produksjon


Alt innen postproduksjon

Visste du at Go Electra er ett av Norges mest komplette etterarbeids-hus for film og TV?

Les mer om vår postproduksjon

Til toppen