Vi forteller historier som virker. Go Electra er et innholdsbyrå som hjelper deg med å utvikle, skape og fortelle din historie på film.

Vi skaper innhold

Totalleverandør

Go Electra er i dag leverandør av innhold til noen av Norges ledende merkevarer, reklamebyråer, TV-kanaler og næringslivsaktører.

Samlet fagmiljø

Vi har samlet fagområder for konseptutvikling, produksjon av innhold og post-produksjon under samme tak. Dette gir et unikt kreativt eierskap fra start til mål, og gir våre kunder oversiktlige og kostnadseffektive prosesser.

Konseptutvikling

Vi utvikler idéer og konsepter. 

Enten vi videreutvikler en idé i samarbeid med byrå eller kunde eller pitcher helt nye ideer, så handler det om å skape historier som gir den ønskede effekten i målgruppen. Vi forteller historier som virker. Det er målet vårt ­– selve blinken – og er alltid det vi sikter mot.

 

 

Våre team settes alltid sammen etter oppdragsgivers mål og ønsker, og det gjør at vi spiller på et stort register og kan levere film og historier som treffer innenfor de fleste sjangere.

 

Produksjon

Vi produserer filmer fra A til Å.  Det kan være store produksjoner med mange involverte eller små effektive team som leverer innhold man ville trodd kom fra en større rigg. 

I Go Electra jobber vi tett med kunden for å løse oppgaven, treffe blinken og skape innhold som gir effekt.

Post- produksjon

Go Electra er ett av Norges mest komplette etterarbeids-hus for film og TV. Se hvordan vi kan hjelpe deg med postproduksjon her.

 

Les mer om vår postproduksjon