0/10

Grade

Vår senior color grader sørger for at både våre egne og andres filmer ser fantastiske ut. Ofte ønsker man et helt spesielt uttrykk som gir den riktige stemningen – vår spesialist sørger for å gi filmen din den siste avgjørende looken. Suiten vår er flittig brukt av TV-kanaler, kinofilm og andre reklamefilm-selskaper.

Klipp

Vi har sørget for at våre klippere alltid kan jobbe under de beste forholdene. Med 3 moderne og funksjonelle klippesuiter sørger vi for ryddighet og god struktur i arbeidsflyten. Våre klippe metoder gjør at vi alltid kan ligge et skritt foran.

Online

Vår onlinesuite gjør alle typer online-tjenester. Vi tilbyr grafikk og keying av grønnvegg, i tillegg til beauty og compositing.

Lyddesign

I vår surround lydsuite designes lyd til alt fra kinofilm til reklamefilm og TV-programmer.

Lydmiks

Lyden er halve filmen, og lydmiksen sørger for riktige nivåer og den riktige balansen.

Voice

Vi har et eget lydisolert voice studio med muligheter for synke voicen mot filmen.

Musikk

Vår erfarne og prisbelønte komponist Roy Westad behersker et rikt utvalg av filmsjangre, og sørger for at det musikalske uttrykket er optimalt i forhold til filmens historie, visningsflate og ønskede effekt.

Animasjon

Vi animerer i 2D og 3D, som frittstående motion graphics-film eller visual effects i live action film.

Grafisk design

Vi utvikler design-profiler, og designer webløsninger/apper, film, motion graphics og Keynote-presentasjoner.

Illustrasjon

Våre illustratører tegner konseptskisser og storyboards. De skaper også illustrasjoner til designprofiler og Keynote-presentasjoner.